Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falubyrå får ny delägare

/
  • Mats Långström från Helikopter, Eva Morenius ny vd och delägare Eva Wikner Granström, avgående vd och ägare ska skapa landets mest kända lanssortsbyrå.

Heimer & Company Reklambyrå får ny delägare när Helikopter Brand Design från Piteå går in som ny ägare.

Annons

Nuvarande vd i Heimer & Company Eva Wikner Grahnström blir arbetande styrelseordförande och Eva Morenius blir ny vd för falubyrån.

– Det här är helt i linje med den strategi vi jobbat med sedan 2007, då vi bestämde oss för att bli en av de mest kända byråerna utanför landets storstadsregioner, säger Eva Wikner Grahnström.

Mats Långström, vd på Helkopter framhåller att byråernas samlade kompetens och erfarenhet innebär synergier som gör dem bägge ännu mer kompletta.

Eva Morenius kommer även som vd att fortsätta som kundansvarig och projektledare för flera av byråns kunder.

– Jag har jobbat här sedan 2006 och det känns jättekul att få möjlighet att tillsammans med Helikopter ta byrån vidare mot målet att bli en av Sveriges mest kända landsortsbyråer.

Eva Wikner Grahnström gick in som delägare för 25 år sedan och behåller vissa av byråns projekt:

Helikopter Brand Design som startade 1996, har åtta anställda och en omsättning på åtta miljoner med kunder som Jordbruksverket, Trafikverket och Pite Havsbad

Heimer & Company, firar 30 årsjubileum 2012, har tolv medarbetare och en omsättning på elva miljoner med kunder som KRAV, Kupolen, Dala Kraft, CCS, Ctek, och Kiwa. Heimer & Company har tolv medarbetare och är en av de byråer som

Mer läsning

Annons