Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eva-Lisa nominerad som bohjälte

– Alla människor är olika, men passar ändå ihop tillsammans som pärlor i ett halsband.
Det säger Eva-Lisa Borres som är en av tre nominerade till tävlingen "Bohjälte 2012".

Det är en rikstäckande fastighetsmäklarkedja som ligger bakom tävlingen "Bohjälte 2012". En tävling där man på tio orter i landet ska lyfta fram personer som gjort en god gärning för andra när det gäller boendefrågor.

Efter en inledande lokal omröstning har tre Borlängebor nominerats: Eva-Lisa Borres, Sara Lindqvist och Stefan Holst-Tjulander. Samtliga dessa tre är personer som på något sätt engagerat sig för människor som saknar bostad.

– Helt otroligt. Jag känner mig överväldigad, säger Eva-Lisa Borres som förutom att hon är ordförande i föreningen RIA:s vänner också under många år varit en stor glädjespridare i Borlänge.

Hennes recept är att försöka vara glad, positiv och stöttande åt människor i omgivningen.

– Det man ger till folk får man själv tillbaka så man ska vara snäll mot såväl grannar som t ex kassörskan i affären och bjuda på ett vänligt ord, det är små vardagsregler jag försöker hålla mig till, säger Eva-Lisa som är nöjd bara över att ha blivit nominerad.

– Jag är tacksam bara för det. Det finns ju också två andra mycket värdiga och vänliga kandidater att rösta på, menar hon.

Omröstningen sker på www.bohjalten.se och pågår t o m 28 september.