Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett taggat Leksand

Ingen Oliver Ekman-Larsson i Tingsryd mot Leksand i kväll.

"Jag fattar inte att Tingsryds-ledningen för andra gången går ut och säger att Oliver Ekman Larsson ska spela med dom. Helt fel. Som jag tidigare har sagt ska han spela i AHL" säger Ekman-Larssons agent Patrik Aronsson till expressen.se.

Tingsryd var annars de som jobbade hårdast för att Hockeyallsvenskans beslut om ett nej till korttidskontrakt under NHL-lockouten skulle rivas upp.

Oliver Ekman-Larsson fanns med i bussen upp till Leksand men får alltså följa matchen från läktarplats i Tegera Arena.

För Leksand gäller det att revanschera sig för bottennappet i Haparanda i lördags.

Förlusten mot nykomlingen Asplöven får gälla som väckarklocka att det inte finns några lätta matcher.

Mot Tingsryd måste leksingarna se till att hålla sig borta från utvisningsbåset. Det har varit på tok för många onödiga utvisningar under hösten.

Tre mål blev det i power play i premiären mot Karlskrona. Mer av den varan mot TAIF, tack!

Från LIF-håll rapporteras en frisk och kry spelartrupp, frånsett långtidsskadade Pelle Prestberg samt Fredrik Händemark, den senare skadades på träningen i fredags.

Tingsryd har två raka förluster, mot Västerås och BIK Karlskoga. Jag tror att ett taggat Leksand gör livet surt för smålänningarna.

Tips: 5-1.

Carl-Johan Goth

Sportchef, DT