Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett plumpt påhopp på kungahuset

Den socialdemokratiska tidskriften Tiden, gör verkligen partiet en björntjänst genom att publicera en skandalbild på kungaparet. Frågan är nu om Löfven är mannen att rädda partiet från ett nytt röstras i valet 2014.

Att angripa kungen och hans familj är närmast att betrakta som en dödssynd i Sverige, eller har i alla fall så varit. Men nu sticker allt fler fula trynen upp och propagerar för republik och där tycks vänstern och sossarna vara mest högljudda i debatten.

Men svenska väljare är inte lika lätta att manipulera som de var på 30- och 40-talet. Över 50 procent av befolkningen vill ha kungahuset kvar och man vill att kronprinsessan Victoria ska ta över när den tiden kommer.

Sp om sossarna vill vinna valet 2014 ska man nog ta sin skandalälskande "konstfotograf" i örat. Även om det inte kan betraktas som ett hot mot rikets säkerhet sår är det ett plumpt påhopp på vår regeringschef och hans familj.

Medborgare S.D.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare