Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett Babels torn i Falun?

Annons

Jag vänder mig med dessa rader till Faluns politiker i kommunen, kommunala bolag och Svenska kyrkan i Falun.

Jag vill veta hur ni kom ni fram till att det blir bra med att bygga ett stort höghus på Tallbacken. Som jag förstår verkar det som att kommunledningen driver på detta ärende som ett led i satsningen på Skid-VM 2015.

Alla partier är helt plötsligt sams om detta, men frågar man politikerna personligen så får man olika svar och det känns genast obekvämt. Ni måste stå för era åsikter och ni kan inte gömma er nu när opinionen mot detta byggärende kommer att öka.

Har ni glömt i vilken stad som ni verkar i; Trästaden, Världsarvsstaden, Kulturstaden Falun. Ett monument av den här storleken passar inte in mellan 50-tals hus och Hästbergs kyrkogård.

Med förhoppning om att denna byggnad aldrig kommer till stånd, slutar jag med orden "såsom på jorden så ock i himmelen" storhetsvansinne, maktutövning, samt att ni inte lyssnar på folket.

Björn Paulsen

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare