Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ensamma med vår sorg

En mörk natt förändrades vårt liv för alltid. Vårt barn dog. Det vackraste leendet fanns inte mer. Vi fick berätta för alla nära och kära. Ni kom och la en blomma på hans kista. Sen blev det tyst. Smärtans vassa knivar penetrerar vår själ dag som natt.

Sorgens tunga budskap spränger vårt hjärta. Men vi är ensamma. Var finns ni? Se inte bort när vi möts i affären. Slå en signal, ge en kram. Bjud oss på festen, resan, utflykten, matchen. Orkar vi så kommer vi. Ni behöver inte tala om hur hemskt det är, hur ont det gör, hur rädda ni är för att samma sak ska drabba er, hur synd ni tycker om oss, Ni behöver bara finnas där.

Vi ler mot världen. Går upp till en ny dag. Handlar vår mat precis som du. Men varje dag ligger gråten strax under ytan, ilskan mullrar inombords. Meningslösheten tynger. Men vi lever vidare med alla minnen. Vi vill gärna dela dem med er. Glöm inte dem, glöm inte oss. Vi behöver er mer nu än någonsin tidigare. Vi behöver våra nära och kära. Ring och snacka lite "skit", ta en fika med oss. Vi behöver er.

Pappan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare