Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En person skadad i trafikolycka

Vid 17.30-tiden på tisdagen inträffade en singelolycka på riksväg 71 i höjd med macken i Nås. Det var en bilist som av okänd anledning kommit utanför vägkanten och voltade sedan i diket. I bilen färdades fem personer, varav en togs med till sjukhus för vård.

Bilen, hemmahörande i Nås, var på väg mot centrala delarna av Nås, när den strax efter avfarten till Finnön kom utanför vägkanten och i diket körde på en brunn. Kraften vid kollisionen med brunnen var kraftig och bilen voltade ner i diket och blev liggande på taket i botten på diket.

I bilen färdades fem män som är på tillfälligt besök i området. En av dem skadades i ryggen och fick föras till sjukhus för vård och undersökning. De övriga fyra var mest omtumlade efter den vådliga färden.

Under räddningsarbetet blev det tillfälligt stopp i trafiken, men genom att dirigera de fordon som skulle passera blev det aldrig helt stopp.