Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En person skadad i trafikolycka

Vid 17.30-tiden på tisdagen inträffade en singelolycka på riksväg 71 i höjd med macken i Nås. Det var en bilist som av okänd anledning kommit utanför vägkanten och voltade sedan i diket. I bilen färdades fem personer, varav en togs med till sjukhus för vård.

Annons

Bilen, hemmahörande i Nås, var på väg mot centrala delarna av Nås, när den strax efter avfarten till Finnön kom utanför vägkanten och i diket körde på en brunn. Kraften vid kollisionen med brunnen var kraftig och bilen voltade ner i diket och blev liggande på taket i botten på diket.

I bilen färdades fem män som är på tillfälligt besök i området. En av dem skadades i ryggen och fick föras till sjukhus för vård och undersökning. De övriga fyra var mest omtumlade efter den vådliga färden.

Under räddningsarbetet blev det tillfälligt stopp i trafiken, men genom att dirigera de fordon som skulle passera blev det aldrig helt stopp.