Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En långkörare i Sälenfjällen

/

En riktig långkörare i nöjeslivet i Sälenfjällen är Showtime i Lindvallen. I vinter är det 15:e säsongen för showen som har sex unga artister i huvudrollerna. Men de inte bara sjunger och showar, de får också hjälpa till med serveringen.

Annons

– Då vi började på 1997 så var det väl en chansning som vi hade vissa förhoppningar på. Men att konceptet skulle hålla så här länge kunde vi inte ens drömma om, säger krögaren Anders Sessler som tillsammans med sina dåvarande kompanjoner kläckte idén som nu blivit en riktig långkörare.

Showtime går ut på att menyn, som serveras i restaurangen, blandas med underhållning av ett gäng unga talange, som uppträder på olika ställen i lokalen. Mellan shownumren är de ute bland gästerna och hjälper till med serveringen.

I årets ensemble ingår Frida Sollerhag, som även är showkoordinatior, Lindis Botolfsen, Linnea Kibe, Kristofer Lidgren, Petter Ullerstam och Niklas Bergman.

De bjuder upp till en fartfylld och glittrande show och briljerar med en rad festliga sångnummer, allt från Povel Ramel till klassiska hårdrocksrökare som låtar av Queen och Sweet.

I den musikaliska menyn, med inspelad musikbakgrund, ingår även kända låtar av Lady Gaga, Phil Collins, Tomas Ledin, Björn Skifs, Magnus Uggla och Europe. Publiken bjuds också på inspelade "jubileumshälsningar" av Carola och Martin Stenmarck.

En riktig veteran i Showtime är Eileen H Lind. Från allra första början var hon med och producerade den nya showen på Lindvallen, och i flera år fanns hon även med på scenen. Hon har producerat också vinterns uppsättning, som innehåller både nya inslag och lýckade delar från tidigare års shower.

– Några förklaringar till att Showtime behåller sin poularitet är att koncentet passar bra i Lindvallen, och showen innehåller en blannding med något för alla åldrar. Det är en kombination av trevlig underhållning, god mat och lättsamt umgänge, säger hon.

Kvällen går fort på Showtime. Plötslig är det slut på maten och underhållningen. När man har roligt går tiden fort.

Mer läsning

Annons