Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En glad och musikalisk vän – minnesord över Lars-Olof Sundström

Bästa vännen och fd grannen Lars-Olof Sundström, Borlänge, har lämnat oss vänner och fattas oss oerhört mycket!

Vi har varit grannar på Orsagatan i 37 år och vi har upplevt så mycket trevligt tillsammans med familjerna. Lars-Olof var alltid en glad, positiv vän, musikalisk, tyckte om dans, ville gärna sjunga bland annat Evert Taube. Läste gärna någon dikt ibland. En trygg person som aldrig blev arg eller sur. Han var ”människa”, ville gärna berätta historier och det gjorde han med ofta långa extra inlägg.

Lars-Olofs paradis var, tillsammans med sin fru Susanne, fritidshuset i Gimmen och vi hade förmånen att få vara där och ha mycket trevligt.

Vi har fortsatt att ha kontakt med varandra efter att några har flyttat från Orsagatan och det har varit fantastiskt. Vi har haft många mysiga träffar i olika sammanhang.

Det är så svårt att förstå att vi aldrig mera får träffas, men tack och lov så har vi en hel del foton och videor som vi kan titta på och njuta av och minnas att vi har haft förmånen att få ha haft Lars-Olof som vän i många år!

Vi delar den stora sorgen tillsammans med hans familj.

Vi glömmer aldrig Lars-Olof!

Vännerna

Inga-Lill och Matts Isberg

Agneta och Ted Drake