Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emma och Marianne i dressyrtopp

Det var full fart och hög klass på helgens dressyrmeeting i Vansbro, med över 100 startande över de tre tävlingsdagarna. Tävlingarna inrymde också DM i dressyr för seniorer och juniorer där Emma Eriksson, Malung-Sälens RK och Moyla Bolander, Svedens PK vann DM-tecknen.

Tävlingarna i Vansbro håller av tradition väldigt hög klass med många duktiga ekipage på plats. I år krockade dock tävlingarna med en annan stor tävling i Örebro, men trots det var det minst lika många deltagare i de svåraste klasserna som tidigare år.

Den avslutande tävlingen var söndagens Prix S:t Georges där Emma Eriksson segrade och vann prischecken på 1000 kronor med hästen Quribitz K före hemmaryttarinnan Marianne Westberg och hästen Frans TH.

I lördagens finalomgång i klassen A:1 fick Marianne och Frans TH revansch och vann före Frida Andersson, Högbo och hemmaryttarinnan Maria Börsholm.