Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emma och Marianne i dressyrtopp

Det var full fart och hög klass på helgens dressyrmeeting i Vansbro, med över 100 startande över de tre tävlingsdagarna. Tävlingarna inrymde också DM i dressyr för seniorer och juniorer där Emma Eriksson, Malung-Sälens RK och Moyla Bolander, Svedens PK vann DM-tecknen.

Annons

Tävlingarna i Vansbro håller av tradition väldigt hög klass med många duktiga ekipage på plats. I år krockade dock tävlingarna med en annan stor tävling i Örebro, men trots det var det minst lika många deltagare i de svåraste klasserna som tidigare år.

Den avslutande tävlingen var söndagens Prix S:t Georges där Emma Eriksson segrade och vann prischecken på 1000 kronor med hästen Quribitz K före hemmaryttarinnan Marianne Westberg och hästen Frans TH.

I lördagens finalomgång i klassen A:1 fick Marianne och Frans TH revansch och vann före Frida Andersson, Högbo och hemmaryttarinnan Maria Börsholm.