Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eklund skadad i Oskarshamnsförlusten – Colliton: "Han hade rejält ont"

Mora förlorade med 3–0 mot Oskarshamn. Jeremy Colliton är inte nöjd med offensiven och ger oroväckande besked kring Patrik Eklunds befarade skada.

– Han hade rejält ont, säger Colliton efter matchen.

Mora åkte ner till Oskarshamn med två segrar i bagaget. När de vände hemåt hade de samma antal med sig. Vad det beror på har Moras tränare, Jeremy Colliton, en uppfattning om.

– Vi var bra, men vi måste generera fler chanser när vi hade puck. Vi åker för mycket på utsidan och kommer aldrig riktigt till några lägen.

Mora mäktade inte med Oskarshamns defensiv – förlorade med 3–0

I inledningen av den första perioden gjorde Oskarshamn 1–0, och därifrån och ända in till slutsignal hade Mora en uppförsbacke.

– De spelade hårt, vi gjorde några saker bra men de vinner och det är det spelet går ut på. Vi måste bli mer farliga för att vinna.

Under matchens gång, speciellt i den andra perioden skapade gästande Mora ett antal fina målchanser, men pucken ville inte in ikväll.

– Visst hade vi chanser att göra mål, men jag är mer orolig över att vi inte skapar något mer än vad vi gör. Speciellt i andra period så hade vi bra chanser att såra dem när de fumlade med pucken, där skulle vi straffat dem, men det gör vi inte.

Resultatet gick emot Mora under matchen och dessutom fick backen Patrik Eklund kliva av med en befarad handskada.

– Han hade rejält ont, men vi måste undersöka honom ordentligt först för att se vad det är som har hänt. Men han hade rejält ont, det är ett som är säkert.

Vad kan ni förbättra till nästa match?

– Vi gav aldrig upp under den här matchen och det kan vi ta med oss, men sen är det en annan match hemma, vi kommer skapa mer där. Men såhär är det, precis som jag pratat tidigare om: vi måste in i mitten, vi måste göra mål och gå mot nät för att skapa lägen. Så det är det vi ska göra till nästa match.

Wik: Oskarshamn försvarade sig till vinst – Mora räckte inte till