Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ejendals Arena får nytt namn

/
  • Snart kommer skyltarna på arenan att bytas ut. Ejendals arena blir Tegera Arena efter en av företagets bästsäljande produkter.

Annons

Leksands IF:s ordförande vill över huvudtaget inte kommentera det kommande namnbytet:

- Jag kan inte bekräfta eller dementera. Detta är en fråga jag inte kan kommentera över huvud taget, säger Daniels.

- Anledningen är att Leksands IF inte äger namnfrågan för arenan. Det gör Per-Olof Ejendal så allt som har med namnet att göra hänvisar jag till honom.

Tidningen sökte, men lyckades tyvärr inte nå, Per-Olof Ejendal under tisdagskvällen.

Namnet Ejendals Arena har funnits sedan invigningen hösten 2005.

Men nu väljer alltså storsponsorn Ejendal att byta från företagsnamnet, det som är så starkt förknippat till honom själv, till en av företagets mest populära och bästsäljande produkter i stället.

Exakt när det nya namnet blir officiellt och kommer att presenteras och de nya logotyperna kommer att finnas på plats är fortfarande bara känt för en mycket liten skara.

Men enligt uppgift kommer det att ske så snabbt de praktiska frågorna är lösta. Bland annat ska ju de nya skyltarna med den nya logotypen tillverkas och sättas på plats för att ersätta de gamla.

Information om det förestående namnbytet ska också ha lämnats till de som är berörda av det.

När Leksand och P-O Ejendal skrev på det tioåriga avtalet inför bygget av den nya arenan i december 2003 handlade det om det största avtalet då 85-åriga Leksands IF:s historia.

Annons