Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter degraderingen – Dennis Wallin lämnar KAIS Mora

Kais Moras herrar åkte ur allsvenskan den här säsongen. En som dock blir kvar i allsvenskan är Dennis Wallin, som är klar för Täby FC.

Dennis Wallin har spelat hela sin karriär i Mora. Bland annat var han med när laget senast spelade i SSL. I allsvenskan den gångna säsongen gjorde han 24 poäng på 22 matcher, och nu står det klart att han lämnar moderklubben för fortsatt spel i allsvenskan med Täby FC.

– Det känns skönt att allting är klart! Täby har varit väldigt seriösa från första kontakt och har sedan dess känts som det hetaste alternativet för mig samtidigt som det känns häftigt att få bli en del av världens största innebandyförening, säger Wallin till Täbys hemsida.

– En fantastiskt duktig spelare som kommer bidra både i det offensiva och det defensiva, samtidigt som han har en otroligt fin inställning till sin innebandy. Dennis kommer träna med truppen vid ett par tillfällen framöver och flyttar till Stockholm i slutet av juli, säger Täbys Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Fler innebandynyheter hittar du här