Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dubbla gängslagsmål

Såväl natten till lördag som natten till söndag utbröt stora slagsmål på Storgatan i centrala Ludvika.
Kriminella gäng misstänks för inblandning i åtminstone det ena fallet.

Annons

Uppgifterna kring vad som inträffat under helgen är ännu otydliga, men klart är att det har varit rejält stökigt i centrum.

Natten till lördag, efter klockan 02, blev polis kallad till Storgatan 19 – utanför Lindex. Där var tre personer inblandade i ett slagsmål som utmynnade i en anmälan om försök till grov misshandel. Ingen ska dock ha behövt få sjukhusvård.

Polisen kunde identifiera de inblandade som tillhörande kriminella grupperingar.

Natten till söndag var det så dags igen. Ett stort slagsmål bröt åter ut på Storgatan, men denna gång utanför Intersport.

Polis kallades till platsen klockan 02.47 och fann då de inblandade vara kvar på platsen, men bråket hade då ebbat ut.

Åtta personer ska ha varit inblandade, men ingen ska ha skadats så pass att sjukhus behövt uppsökas.

Om det även i detta fall varit medlemmar från kriminella gäng inblandade är ännu oklart. Men på polisens länskommunikationscentral finner man det i alla fall möjligt att det var så, med tanke på att ingen av dem som deltog i bråket ville göra någon anmälan eller på annat sätt medverka till att polisen kunde reda ut vad som hade hänt.