Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dubbelseger för Adielsson

Annons

Erik Adielsson vann de båda högsta V75-klasserna på Hagmyren med Digger Crown och Across The Lines.

Digger Crown och Erik Adielsson vann E.J.s Guldsko för högsta klassen på Hagmyren, Stig H Johansson tränar. Digger Crown har hunnit bli tio år men är fortfarande pigg som en unghäst. Adielsson körde resolut till ledningen och sedan var det ingen som var riktigt nära, enda hotet Crown Kemp fick aldrig chansen.

Digger Crown tog sin 56:e seger i karriären och har snart tjänat 17 miljoner kronor under sin karriär.

Adielsson vann också näst högsta klassen med Across The Lines som tränas av pappa Hans. Med 1|300 meter kvar attackerade Adielsson från tredjepar utvändigt och parkerade utvändigt ledande Klöver Kung som blev ett enkelt byte på upploppet.

Across The Lines ägs av bland annat fotbollstränarna Hans Backe och Sören Åkeby. Hästen var på väg att säljas till Frankrike nyligen men affären rann ut i sanden. Men Adielsson hoppas på Franrikestarter under vintern.

Precis som Adielsson tog Björn Goop en dubbelseger inom V75. Han vann från positionen utvändigt ledaren i V75-2 med Meadow Zoot och från ledningen i V75-4 med Kaviar.

Utdelningen för sju rätt blev 9|636 kronor. För fem rätt blev det ingen utdelning, därmed blir det jackpot även nästa vecka på Skellefteå.

TT

Mer läsning

Annons