Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DT Puls: Möglig ishall används under VM

Den mögeldrabbade ishallen på Lugnet, som hållits stängd på grund av hälsorisken, används under skid-VM. Enligt arenachefen handlar det om en kommunikationsmiss.

Mer i programmet:

Närmare 300 namn finns nu på protestlistorna mot flygplatsen och handelscentret i Sälen.

2500 såg Mando Dios spelning i Festivalpaviljongen i Falun i går kväll. Hela recension hittar du här.

Räddningstjänsten larmades till en mindre brand på SSAB i Borlänge sent på måndagskvällen.

Väder:

Tisdagen blir molnig med tidvis en del snöbyar. Temperaturen väntas ligga kring 0 grader, med någon minusgrad i fjällen. Vind omkring syd.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Först knivskars en busschaufför i tjänst utanför Stockholm – sedan en kvinna som rånades på sin bil. En person har gripits.

Mer än var fjärde svensk oroar sig för pensionen, en ökning med sex procentenheter jämfört med föregående år.

Jämställd snöröjning blir allt vanligare i kommunerna. Här finns pengar att tjäna genom att prioritera fotgängare och cyklister framför bilister.

Internationellt:

Amerikanska underrättelsetjänsten NSA vill inte kommentera uppgifter om att de kan ha övervakat miljarder människor genom spionprogram i datorer.

Islamiska staten angrep under hela gårdagen kristna byar i Syrien. Uppgifter säger att "totalt kaos" råder efter att ett tiotal byar intagits.

Vittnen till skjutningen mot Lars Vilks-mötet i Köpenhamn riktar nu skarp kritik mot polisens insats.

Sport:

Den nattarbetande gamle skidkungen, tillika vice banchefen, håller på att försova sig. I dagens avsnitt av Vakna med Wassberg får du se när vår reporter tar ansvar och räddar situationen. Från klockan 06.00 kan du se dagens avsnitt på vår sajt.

Vi rekommenderar även vår hyllade dokumentär om Johan Olsson.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ oss:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg