Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DT Puls: Militärpoliser förstärker bevakning

Förra månaden hamnade civila nästan i skottgluggen vid en övning med en granatkastare. Nu kallar Försvaret in militärpoliser för att se till så att allmänheten håller sig undan området.

Mer i programmet:

Tre personer greps misstänkta för stöld från en matbutik på torsdagskvällen.

Brages supporterklubb Serik Fans firar 20 år. Det firar fansen med en amerikansk tradition.

Väder:

Fredagen bjuder på ostadigt väder med risk för regn framför allt i de södra delarna av länet. Temperaturen väntas ligga mellan 2 och 7 grader i norr och uppåt 10 grader i söder.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Pilotfacket SPF varslar om att lägga ner arbetet från den 21 maj efter att förhandlingar om ett nytt kollektivavtal med SAS strandat.

Det filmavtal som gällt sedan 1960-talet ska skrotas. I stället ska en ny statlig filmpolitik borga för ett teknikneutralt, långsiktigt stöd till svensk film.

Internationellt:

Storbritanniens premiärminister David Camerons Tories blev största parti i parlamentsvalet – men än är det oklart vem som kommer bilda regering.

Den kinesiske affärsmannen och miljardären Li Jinyuan bjuder 6 400 anställda på semester i Paris – och har bokat upp 140 hotell i staden för gruppen.

Sport:

Mattias Ekholm knockades blodig i Tre Kronors segermatch mot Tyskland – och var rejält irriterad efteråt.

Johan Olsson har bestämt sig. Han fortsätter snöra på sig skidorna och satsar nu på långlopp. Nya målet: att vinna Vasaloppet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ oss:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg