Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DT avslöjar: Rudd klar för Storvreta

IBF Faluns landslagsstjärna Alexander Rudd är klar för Storvreta. Kontraktet är skrivet från och med nästa säsong.
– Tråkigt och omoraliskt, säger Patrik Bäck, sportchef i IBF Falun.

På fredagskvällen kom uppgifter till DT-sporten som gjorde gällande att IBF Faluns stjärnspelare Alexander Rudd är klar för Storvreta från och med nästa säsong.

Landslagscentern kommer emellertid att spela klart säsongen med IBF Falun.

När DT-sporten får tag på Patrik Bäck, sportchef i IBF Falun, bekräftar han uppgifterna.

– Ja, det stämmer. Det känns väldigt skumt, säger Patrik Bäck.

Vad tycker du om det?

– Det är en ny situation som vi inte är vana med. Vi känner inte till att det har hänt inom innebandyn på det sättet tidigare. Det är ett konstigt läge. Allt är jättetråkigt. Det är inga hard feelings från vår sida även om vi känner att det är omoraliskt av både Rudd och Storvreta, säger Patrik Bäck.

Den 2 mars möts lagen i Fyrishov i Uppsala i den näst sista omgången av Superligan, innan slutspelet tar vid.

DT-sporten har även sökt Alexander Rudd för en kommentar. Han vill dock inte kommentera övergången till konkurrenten Storvreta.

– Det jag kan säga är att jag har kontrakt med Falun och att jag kommer göra allt för laget hela säsongen för att vi ska ta SM-guld. Vad som händer nästa år får vi se då, helt enkelt, säger Alexander Rudd.