Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Djurdetektiven har gjort det igen

Tack vare er underbara sida är Turbo hemma igen.
Det skriver en lycklig matte Jenny Karlsson i Hinshyttan.

Annons

Jenny berättar att Marie Åslund i Långshyttan kände igen Turbo på bilden, och identifierade honom som den katt hon sett på sin loge, men som försvunnit när hon försökt locka på honom.

Marie kontaktade i alla fall matte Jenny och husse Victor, som åkte dit och ropade utan resultat. Men när de återvände berättade Maries man Jan att han precis sett Turbo vid logen igen.

Jenny började då ropa på nytt och blev övelycklig när hon hörde Turbo svara med sina speciella utdragna jamanden. Han satt då i ett hörn bakom en massa grejer, men  kom snart fram och lät Jenny lyfta upp honom.

Han var välbehållen, lite låttare men annars i fin form. Och det var en nöjd katt som följde familjen hem. Trött hungrig och oerhört kelig.

Hur han tagit sig till Långsbyn 5-6 kilometer bort är en gåta, men Jenny och Victor är oerhört  glada att ha honom hemma igen.

Och Djurdetektiven är förstås precis lika glad!