Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brage får ny klubbchef – värvar även från Svenska skidspelen

IK Brage gör förändringar i sin organisation. Man tillsätter bland annat Magnus Olsson på den nygamla stolen som klubbchef och värvar två nya namn till Marknad/Event och Kansli/Marknad.

Annons

Brage gör förändringar för att bättre kunna axla framtidens utmaningar. Till att börja med blir Magnus Olsson klubbchef. Med det kommer Olsson ha det övergripande ansvaret för verksamheten.

– Det känns ju toppen! Det blir en utmaning att fortsätta Brages resa mot att bli ännu bättre. I sådana här organisationer handlar allt om att jobba i team och att jobba bra tillsammans. Med den här förändringen kan vi jobba ännu bättre för att utvecklas, säger den nya klubbchefen.

Tommy Munter som tidigare varit Marknads- och eventansvarig slutar och ger plats åt ett nytt ansikte – Anki Kjellberg. Kanske mest igenkänd för sitt tioåriga engagemang och arbete med Svenska Skidspelen. Ett uppdrag som hon lämnade i våras.

Anki Kjellberg blir IK Brages nya Marknads- och eventansvarig.

– Anki Kjellberg är ett väletablerat namn med ett brett kontaktnät som tidigare har jobbat med sponsorskap och liknande. Hon kommer bli en stor, stor tillgång för oss, fortsätter Olsson.

Det sista förvärvet till klubben är Robin Laszlo som kommer ingå i Sportgruppen för A-laget där han kommer arbeta med kansli och marknad. Laszlo kommer från Coaching och Sport Management-studier på universitetet i Växjö.

– Laszlo är en Borlängekille som varit ute och flugit i några år. Det är en kille vi haftkoll på under en period och nu passar det bra när han återvänder från sina studier.

– Han har bland annat funnits med i Jönköping Södras organisationen kring scouting, avslutar Olsson.

Mer läsning

Annons