Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Digitalt klubbmästerskap i truppgymnastik

När vi inte får vara ute och tävla "som vanligt" får vi lösa det på andra corona-säkra sätt. Borlänge gymnastikklubb arrangerade i helgen ett digitalt klubbmästerskap hemma i Diöshallen för alla truppgymnaster.

Ingen publik och max 50 personer i hallen samtidigt. Lösningen blev att alla grupper delades in i mini-lag om 6-8 gymnaster och fick mötas i ett poolsystem. Allt har filmats och kommer att klippas ihop till en lång film som alla medlemmar sedan kan köpa.

Det bjöds på mycket fin gymnastik hela lördagen och vi är otroligt stola över alla som deltog.

Med på klubbmästerskapet var förutom de grupper som redan tävlar i truppgymnastik, två förberedande tävlingsgrupper som "tävlade" för första gången varav ett av lagen var en pojkgrupp. Istället för bedömning och placeringar hade vi domare som gav feedback vilket gör alla lag förberedda att komma ut på större tävlingar längre fram. Det var mycket uppskattat av både gymnaster och ledare och ett roligt inslag i den annars lite konstiga vardagen.

Tävlingsledningen vill tacka alla som på olika sätt bidrog till att göra denna dag möjlig!

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel