Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Digitala möten för Gagnefs fotoklubb under året – vinnare i Siljanscupen utsedda

Gagnefs fotoklubb har liksom många andra föreningar anpassat sin verksamhet på grund av coronapandemin. Inga fysiska sammankomster har förekommit, de har ersatts av digitala möten.

Under hösten har bland annat Siljanscupen, som är en årlig bildtävling med Mora fotoklubb, Järna FK, Falu FK och Gagnefs FK som deltagare, avgjorts med Gagnef som arrangör. Jury för denna tävling har varit en bildgrupp från Gimsbärke med Kent Strömvall som ledare. Kent, som är medlem i Gagnefs FK, har varit administratör vid juryarbetet. Han redovisade resultatet via inspelad länk, som deltagarna kunde ta del av på Gagnefs FK:s hemsida.

I klassen "Påsikt färg" segrade Peter Reichel med Lars-Erik Boberg som tvåa, båda från Gagnefs FK. I "Påsikt svartvitt" var Krister Larsson från Mora vinnare med Ingvar Åslund, Gagnef på en andraplats. I "Projektionsbilder" var Lars-Erik Boberg först med Olov Larsson, Mora som tvåa. Bildspelsvinnare blev Ragnar Nyberg följd av Rune Eriksson, båda från Gagnef.

Sammanlagt bästa fotograf blev Lars-Erik Boberg, Gagnef.

Slutlig vinnare i Gagnefs FK:s månads tävling för 2020 blev Anders Pärsings

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel