Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dhialo Pozo-Mclntosh och Andreas Helmersson matchvinnare när Säter besegrade Torsåker

Annons

Det blev uddamålsseger för bortalaget Säter i matchen mot Torsåker på Torsåkers IP. Laget vann fredagens match i division 3 södra Norrland herr i fotboll med 2–1 (1–1).

– En riktig arbetsseger för Säter. Torsåker tar ledningen redan i matchens andra minut men jag tycker vi arbetar oss in i matchen. Lagen har lite olika perioder av första halvlek men Säter gör 1-1 på straff 5 minuter innan halvtidsvilan. Kändes skönt att ha oavgjort i halvtid, vilket kändes rättvist. Andra halvlek börjar som den första slutade och inget av lagen har ett egentligt övertag. På en omställning och ett inlägg gör Säter 2-1. Efter ledningsmålet satsar Torsåker allt framåt och Säter pressas tillbaka men samtidigt finns det lägen för Säter att göra 3-1, kommenterade Säters tränare Jonas Björkgren efter matchen.

Säters mål gjordes av Dhialo Pozo-Mclntosh och Andreas Helmersson. Oskar Wadia stod för Torsåkers enda mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Torsåker på elfte plats och Säter på nionde plats.

Nästa motstånd för Säter är Strömsberg. Lagen möts onsdag 3 juli 19.30 på Säters IP.