Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta vämjeliga hycklande

Signaturen "AnnO48" kör (27/10) på med sitt kommunisttjafs. Om det vore så att ni själva verkligen trodde att någon vill ha det som i gamla Östtyskland skulle man ju kunna ha ett milt förlåtande överseende med er. Men det är ju bara ett i raden av era ohederliga demagogiska grepp.

Tänk så välgörande det skulle vara om högern ärligt sa vad de tänker: "Alltför länge har arbetarrörelsens förhatliga solidaritetsideal fått prägla svensk politik i stället för egoismen och överklassens omättliga girighet. Men nu har vi lyckats dupera väljarna till att tro att högern inte längre är höger och kan leverera. Skattesänkningar i hundramiljardersklassen, mest till de rika. Bidrag till de välbeställda i stället för de fuskande oduglingar som simulerar sjukdom eller inte orkar skaffa sig ett jobb. Privatiseringar så att riskkapitalisterna slipper ta risker, utan kan garanteras profiter av skattemedel."

Då skulle man slippa detta vämjeliga hycklande om utanförskap eller denna bullshit om att svenska folket har ett så uppdämt behov av att tvingas till val i varje vardagssituation.

Bo Staaf 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare