Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Destination Sälenfjällens vd slutar: "Rätt läge att lämna över till nya krafter"

Charlotte Skott, vd för Destination Sälenfjällen, lämnar nu bolaget för det nya uppdraget som näringslivsdirektör i Uppsala kommun, det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Charlotte Skott har varit vd för Destination Sälenfjällen i i fyra år.

Läs också: Charlotte Skott ska utveckla Sälen

– Charlotte har gjort ett professionellt och framgångsrikt arbete som vd under dessa år. Hon har med sin kompetens, sitt engagemang, ledarskap och närvaro i många sammanhang sammanfört över 120 privata bolag i Sälenfjällen mot en gemensam vision, och i och med det satt Sälenfjällen och Scandinavian Mountains på kartan hos politiker och beslutsfattare, säger Sven von Holst, ordförande i Destination Sälenfjällen, i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket tacksamma att ha haft Charlotte som VD under den här perioden och önskar henne all lycka till i sitt nya uppdrag.

Läs också (Plus): Regeringen svarar på EUs frågor om fjällflygplatsen - Vi hoppas på positivt besked

Charlotte Skott lämnar sin tjänst under hösten 2017. Då hoppas man också att processen för att rekrytera en ny vd ska vara klar.

– Sälenfjällen och Scandinavian Mountains är ett av de mest expansiva och spännande utvecklingsområdena ur besöksnäringsperspektiv. I det läget vi befinner oss i just nu, då vi när som helst förväntar oss ett positivt besked kring det statliga infrastrukturstödet via EU- kommissionen känns det som rätt läge att lämna över till nya krafter, säger Charlotte Skott i en kommentar i pressmeddelandet.

Läs också: Charlotte Skott på Stjärngalan – "både hinder och möjligheter"

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här