Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Destination Sälenfjällens vd slutar: "Rätt läge att lämna över till nya krafter"

Charlotte Skott, vd för Destination Sälenfjällen, lämnar nu bolaget för det nya uppdraget som näringslivsdirektör i Uppsala kommun, det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Charlotte Skott har varit vd för Destination Sälenfjällen i i fyra år.

Läs också: Charlotte Skott ska utveckla Sälen

– Charlotte har gjort ett professionellt och framgångsrikt arbete som vd under dessa år. Hon har med sin kompetens, sitt engagemang, ledarskap och närvaro i många sammanhang sammanfört över 120 privata bolag i Sälenfjällen mot en gemensam vision, och i och med det satt Sälenfjällen och Scandinavian Mountains på kartan hos politiker och beslutsfattare, säger Sven von Holst, ordförande i Destination Sälenfjällen, i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket tacksamma att ha haft Charlotte som VD under den här perioden och önskar henne all lycka till i sitt nya uppdrag.

Läs också (Plus): Regeringen svarar på EUs frågor om fjällflygplatsen - Vi hoppas på positivt besked

Charlotte Skott lämnar sin tjänst under hösten 2017. Då hoppas man också att processen för att rekrytera en ny vd ska vara klar.

– Sälenfjällen och Scandinavian Mountains är ett av de mest expansiva och spännande utvecklingsområdena ur besöksnäringsperspektiv. I det läget vi befinner oss i just nu, då vi när som helst förväntar oss ett positivt besked kring det statliga infrastrukturstödet via EU- kommissionen känns det som rätt läge att lämna över till nya krafter, säger Charlotte Skott i en kommentar i pressmeddelandet.

Läs också: Charlotte Skott på Stjärngalan – "både hinder och möjligheter"

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här