Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den nya vidsynta världen

Vi lever i ett uppdelat och polariserat samhälle där ytan anses vara viktigare än människans inre. Stressen ökar och tiden går allt fortare, eller rättare sagt, det händer mera nu på samma tid än tidigare. Det verkar som om tillvaron komprimeras nu, fler orosmoment ska hanteras av oss och allt fler ställningstaganden måste göras på kortare tid.

Men det finns en mening med det som nu sker framför oss. Situationerna pekar ofta på vad vi behöver ta tag i, det kan många gånger vara gammalt drama som vi har smitit ifrån och stoppat undan inom oss och nu ska det komma upp till ytan så att vi kan bli medvetna om det. Meningen är att vi ska rengöra oss själva så att vi kan platsa in i den nya vidsynta världen som nu håller på att skapas.

Så, de människor som har en snäv syn på livet och tror på en separerad och uppdelad värld där vissa människor är viktigare än andra, de måste nu göra en helomvändning. Det är hög tid för var och en att förstå att den gamla materiella världen verkligen håller på att dö nu och att en ny godare och mer vidsynt värld håller på att födas.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare