Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Vi är också trygga i vår politik

Roza Güclü Hedin (S) och Örjan Fridner (S) spekulerar i debattartikeln Delar ni uppfattning med era partikamrater? riktad till Svante Parsjö Tegnér (L) kring partiets inställning till Sverigedemokraterna.

Precis som Liberalerna är trygga i sin politik är vi Moderater trygga i vår politik. På ett nationellt och lokalt plan vill vi Moderater bekämpa gängkriminaliteten, bryta bidragsberoende och säkerställa att kommunerna klarar välfärden. Vi vill se fler i arbete!

Väljer man att verka för Moderaterna i Falun tillsammans med Falualliansen är man med och bidrar till att bevara och stärka demokratiska principer, internationalisering samt företagande som bidrar till vår gemensamma välfärd med bra skola, vård och omsorg. Som bas för hur en kommun ska styras gäller ekonomiskt ansvarstagande. Det står sedan alla partier fritt fram att rösta på bra förslag.

Jag tror på att förena medmänsklighet med förnuft i en strävan att skapa ett bättre samhälle. Jag tror på bildningens vikt, civilkurage och den enskilda människans värde. Jag tror på ett samhälle där ansvaret läggs på individen själv och där demokrati och mänskliga rättigheter är universella. Stora ord kan tyckas när den vardagliga politiken trots allt mest är full av dokument, debatter och dialog. Men utan de stora orden i ryggen tappar man lätt kompassriktningen i en komplex värld. Min kurs står fast.

Catharina Enhörning (M)

Falun

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel