Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De söker mer idéertill nästa års festival

Vad saknar du under Musik- och motorfestivalen? Arrangörerna vill ha in idéer inför nästa års festival nu.

Annons

På tisdagskvällen samlades 40-talet personer på Hotell Älvdalen för att börja planeringen inför nästa års höjdpunkt i Älvdalen: Musik- och motorfestivalen.

Representanter från bland annat tidningen Wheels, festivalledningen, Älvdalens Hembygdsförening, Bilträffar Ovansiljan, Företagarna i Älvdalen, Turistbyrån i Älvdalen, polis, tjänstemän och politiker från Älvdalens kommun samt ett antal företagare, föreningar och entusiaster fanns på plats för att ta del av information om årets festival och planera inför kommande år.

Vid årets festival bidrog cirka 16 föreningar med värdefulla insatser för genomförandet. Torbjörn Wallin från festivalledningen tackade alla ideella krafter för deras insatser och markerade att utan dem finns det inga möjligheter att genomföra fler festivaler, nittio procent av insatserna sker helt ideellt.

Nu efterlyser man fler aktiviteter i samband med festivalveckan och hoppas att företag och föreningar har idéer för att utveckla festivalen. Har du idéer? Kom gärna på nästa planeringsmöte den 4 december på flygfältet i Älvdalen. Då fortsätter planeringen för ännu en lyckad Musik- och motorfestival i Älvdalen.