Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT till handa till och med den 20 juni, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Beri Olov Garielsson, Malung, Idbäck, avled den 16 juni i en ålder av 88 år. Närmast anhörig är brodern Lars-Erik.

Kjell Rask, Malung, avled den 18 juni efter en tids sjukdom i en ålder av 81 år. Närmast anhöriga är sambo och barnen med familjer.

Mora kommun

Edith Tomtlund, Vika, avled den 21 juni i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av barnen Ulla-Britt, Lars-Erik och Anders med familjer.

Eva Lundh Nises, Noret, avled den 18 juni i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av maken Mats och barnen med familjer.

Orsa kommun

Ruth Erlandsson har den 20 juni avlidit vid en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av maken Eric samt barnen Christer, Leif, Ing-Mari med familjer.

Kjell Rask, Malung, avled den 18 juni efter en tids sjukdom i en ålder av 81 år. Närmast anhöriga är sambo och barnen med familjer.

Kerstin Thuresson, Skattungbyn, har den 23 juni avlidit vid en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av barnen Eva, Anna. Lissla och Bosse med familje

Göran Grund, bördig från Älvdalen, har den 19 juni avlidit vid en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av sambon Ingegerd samt syskonen Sonja och Jan-Olof med familjer.

Vansbro kommun

Bengt Ivars, Skamhed, har avlidit den 9 juni i en ålder av 64 år. Sörjes närmast av makan Marianne, barnen Jonas med familj och Mattias samt mamma och bröder med familjer.

Erik Lissjanis, Närsjö, avled den 18 juni i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är barn med familjer.

Älvdalens kommun

Agnes Grundhed har den 17 juni avlidit i en ålder av 95 år. Agnes har under sitt yrkesverksamma Hon sörjes närmast av barnen med familjer.