Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT till handa till och med den 4 juni, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Astrid Eriksson, Malung, bördig från Trysil, har avlidit den 31 maj i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av barnen Mariann och Gunnar med familjer samt syskon med familjer.

Ruth Pedersen, Öje, har avlidit den 2 juni i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av sonen Olov med familj samt barnbarn med familjer.

Siv Persson, Yttermalung, avled den 2 juni i en ålder av 71 år. Närmast anhöriga är maken Inge och barnen Helena och Carina med familjer.

Hära Sven-Åke Alfredsson, Malung, avled den 4 juni i en ålder av 72 år. Närmast anhöriga är barnen Ewa, Hans, Stefan med familjer samt Sussi och Micke med familjer.

Mora kommun

Tommy Mickels, Mora, avled den 12 maj i en ålder av 58 år. Han sörjes närmast av en broder samt släkt med familjer.

Tommy Åkesson, Mora, avled den 27 maj i en ålder av 65 år. Han sörjes närmast av döttrarna Erina, Jessica, Pernilla och Theres med familjer.

Vansbro kommun

Leif Axelsson, Vansbro, avled den 27 maj i en ålder av 85 år. Närmast anhörig är Berit.

Östen Lissjanis, Vansbro, avled den 30 maj i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är makan Ingrid och brodern Martin med familj.

Gulli Jansson, Vansbro, avled den 23 maj i en ålder av 98 år. Närmast anhörig är dottern Gullvei med familj.

Anna-Lisa Rossäng, Vansbro, avled den 29 maj i en ålder av 76 år. Hon sörjes närmast av maken.

Marianne Danielson, Dala-Järna, bördig från Vingåker, avled den 3 juni i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Älvdalens kommun

Karin Barke, Näset, Älvdalen, har den 28 maj avlidit i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av sonen Sune.