Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 26 maj 2020, kommun för kommun.

Borlänge kommun

Bengt Olof Andersson, 87 år, Borlänge, har avlidit den 16 maj. Sörjd och saknad av brodern Per Olof med familj, släkt och vänner.

Malung-Sälens kommun

Börje Olsson, Sillerö, har avlidit den 12 maj i en ålder av 71 år. Sörjes närmast av syskon med familjer.

Bror Eriksson, Malung, har avlidit den 15 maj i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av makan Margit samt barnen Helle och Mia med familjer.

Håkan Olsson, Transtrand, har avlidit den 25 maj i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av sonen Svante med familj.

Orsa kommun

Birger Persson, Orsa och Rosentorp, har den 7 maj avlidit vid en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av barnen Lars-Ove, Anne-Lie och Mats med familjer.

Vansbro kommun

Eivor Frimodig, Vansbro, avled den 16 maj i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är dottern Britt-Louise med familj.

Bosse Skoglund, Dala-Järna, har avlidit den 21 maj i en ålder av 72 år. Sörjes närmast av makan Ulla, barnen Johan och Sofia samt syskon med familjer.

Älvdalens kommun

Johny Nordh, Väsa, avled den 20 maj i en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av hustrun Inger samt barnen Niklas, Susanne och Patrick med familjer.

Alf Gustafsson, Älvdalen, har den 26 maj avlidit i en ålder av 84 år. Han sörjes närmast av makan Lena och barnen med familjer.