Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till familjeredaktionen till och med den 25 juni, kommun för kommun.

LUDVIKA Karin Thuvander Norberg, Nyhammar, har avlidit den 18 juni i en ålder av 67 år. Sörjes närmast av maken John-Erik, syskon med familjer samt Maj-Britt med familj.

MALUNG-SÄLEN Johannes Heuseveldt, Malung, har avlidit den 22 juni i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av makan Gretel samt dottern Dinette med familj.

MORA Richard Holmberg, Stockholm och tidigare Selja, avled den 16 juni i en ålder av 36 år. Han sörjes närmast av mamma och pappa samt syskon.

MORA Inga-Britt Svensson, Mora, avled den 25 juni i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av maken Bjarne och dottern Helen.

VANSBRO Göte Hermansson, Äppelbo, bördig från Andersviksberg, har avlidit den 18 juni i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av barnen Anders, Karin, Christina med familjer samt syskon med familjer.

ÄLVDALEN Spik Uno Andersson, Loka, har den 16 juni avlidit i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av brodern Ove med familj.