Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till familjeredaktionen till och med den 16 juni, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Sören Lennartsson, Hagfors, bördig från Tyngsjö, har avlidit den 3 juni i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av kusiner med familjer.

Agneta Oskarsson, Sillerö, har avlidit den 6 juni i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av maken Olle, barnen Lars och Karin med familjer samt syskon med familjer.

Sonja Ån, Sälen, har avlidit den 13 juni i en ålder av 92 år. Sonja föddes i Örsjön, Rörbäcksnäs och bodde med familjen i Sälen. Närmast sörjande är barnen med familjer.

Mora kommun

Tommy Svedberg, Mora, bördig från Älvdalen, har den 27 maj avlidit i en ålder av 71 år. Han sörjes närmast av sambon Anne-Mai, barnen Linda, Håkan, Erik och Sanna med familjer.

Rauger Eriksson, Fu, avled den 4 juni i en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av hustrun Tyra och barnen Pernilla, Sara och Simon med familjer.

Vansbro kommun

Örjan Zars, Vansbro, avled den 5 juni i en ålder av 75 år. Närmast anhöriga är sonen Martin och syster Inger med familj.

Ingemar Låås, Vansbro, har avlidit den 9 juni i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av dottern Eva med familj samt syskonbarn med familjer.

Älvdalens kommun

Birgit ”Bibbi” Karlsson, Västäng, har den 16 juni avlidit i en ålder av 81 år. Hon sörjes närmast av syskonen med familjer.