Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till familjeredaktionen till och med den 3 juni – kommun för kommun.

Gagnefs kommun

Kjell Fahlén, Gagnef, avled den 27 maj i en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av makan Helena samt barnen med familjer.

Leksands kommun

Mai-Gun Persson, Leksand, födelseort Sofia, Stockholm, avled den 24 maj i en ålder av 82 år. Yrke: Affärsbiträde, Mårtas Livs. Fritidsintressen: Handarbete, Filateli. Närmast sörjande: Syster, Svåger, systerbarn och många vänner.

Barbro Rågfälts, Leksand, födelseort Västerås, avled den 3 juni i en ålder av 79 år. Närmast sörjande Dottern Kristina med familj.

Mora kommun

Folke Persson, Våmhus, har den 20 maj avlidit i en ålder av 81 år. Han sörjes närmast av dottern Regina och Syskonen med familjer.

Rolf Johansson avled den 23 maj i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av sambon Gunilla samt syskonen Yngve och Gerd med familjer.

Owe Grund, Kråkberg, avled den 18 maj i en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av sonen Jon med familj samt syskon med familjer.

Britt Axelsson, Mora-Noret, avled den 27 maj i en ålder av 96 år. Hon sörjes närmast av sönerna Ulf och Mats med familj.

Hans Wängelin, Oxberg, har den 21 maj avlidit vid en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av barnen Göran, Claes, Per och Magnus med familjer.

Rombo Uno Andersson, Öna, avled den 29 maj i en ålder av 93 år. Han sörjes närmast av barnen Yvonne, Leif, Ellen och Anette med familjer.

Jan-Erik Janne Johansson, Vinäs Mora, avled den 27 maj i en ålder av 62 år. Sörjes närmast av makan Mita med familj.

Orsa kommun

Jan-Erik Lassar har den 26 maj avlidit vid en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av makan Carin samt barnen Eva-Lena och Anna med familjer.

Vansbro kommun

Fd herrfrisören Conny Fransson, Vansbro, har avlidit den 31 maj i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av makan Gerd, barnen med familjer samt syster med familj.

Älvdalens kommun

Åke Daniels, Rotennäset Älvdalen, har den 26 maj avlidit i en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av makan Solveig och barnen med familjer.