Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till familjeredaktionen till och med den 26 april, kommun för kommun.

Leksands kommun

Anders Billström, Heden, Leksand, födelseort Kalmar, avled den 15 april i en ålder av 97 år. Yrke: Kommendörkapten, fritidsintressen: Dans. Närmast sörjande: Sambon Siv.

Malung-Sälens kommun

Karin Åhman, Malung, har avlidit den 20 april i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av maken Lars-Erik, barn och syskon.

Mora kommun

Anders Rask, Vattnäs, avled den 15 april i en ålder av 74 år. Han sörjes närmast av hustrun Ingela samt barnen Andreas och Marie med familjer.

Anna-Lisa Holmer, Mora-Noret, avled den 15 april i en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av barnen Leif och Agneta med familjer.

Inger Hållbus, Vinäs, avled den 22 april i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av maken Sven-Erik och sonen Tomas.

Solveig Magnusson, Morkarlby, avled den 22 april i en ålder av 76 år. Hon sörjes närmast av maken Bosse och barnen Ronny, Göran med familj samt systern Wanja.

Ingeborg Kristoffersson, Mora, avled den 23 april i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av barnen Eva, Susanne, Joakim med familjer.

Orsa kommun

Mary Näs, Orsa, har den 23 april avlidit vid en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av barnen Göran och Britt med familjer samt släkt och vänner.

Rättviks kommun

Anette Ollas, Vikarbyn, avled den 26 april i en ålder av 65 år. Sörjes närmast av Maken Christer och sonen Patrik med familj.

Vansbro kommun

Anders Skoglund, Dala-Järna, avled den 15 april i en ålder av 50 år. Han sörjes närmast av Mamma och Rolf samt systern Marie med familj.

Sylvia Lisspers, Vansbro, har avlidit den 14 april i en ålder av 93 år. Sörjes närmast av barnen Karin, Anders, Lars och Eva med familjer.

Sten Eiding, Nås, har avlidit den 20 april i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av dottern Anna med familj.

Karin Nordquist, Dala-Järna, avled den 19 april i en ålder av 68 år. Hon sörjes närmast av maken Sture samt barnen Kjell, Marie och Anna, samt Tomas, Mikael, Daniel och Anna med familjer.

Älvdalens kommun

Eivor Andersson, Evertsberg, har den 12 april avlidit vid en ålder av 70 år. Hon sörjes närmast av barnen Roger, Eva, Ulf och Louise med familjer.