Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som kommit in till familjeredaktionen till och med den 1 april, kommun för kommun.

Gagnefs kommun

Ella Johnson, Djurmo, avled den 1 april i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av maken Otto samt barnen med familjer.

Malung-Sälens kommun

Klockar Marianne Larsson, Malung, har avlidit den 31 mars i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av Gunnar, Bengt, Gun och Jonas med familjer.

Åke Bondjers, Malung, har avlidit den 1 april i en ålder av 83 år. Sörjes närmast av dottern Kjerstin med familj samt syskon med familjer.

Mora kommun

Lennart Bäcke, Våmhus, har avlidit den 30 mars i en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av Makan Laila och barnen Eva, Ann och Per med familjer.

Ulla-Britt Rosén, Nusnäs, avled den 28 mars i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av sambon Ingemar och sonen Dennis samt systern Siv med familjer.

Margit Kåhlén, Bergkarlås, har avlidit den 28 mars i en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av dottern Marianne med familj.

Vansbro kommun

Gerhard Låås, Vansbro, har avlidit den 26 mars i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av barnen Torbjörn och Tina med familjer.

Sten Johansson, Håvberget, Nås, avled den 28 mars i en ålder av 81 år. Han sörjes närmast av Åke, Björn och Annika med familjer.