Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till familjeredaktionen, till och med den 22 mars, kommun för kommun.

Borlänge kommun

Mikael Detlofsson, Borlänge, bördig från Lima, har avlidit den 16 mars i en ålder av 36 år. Sörjes närmast av dottern Isabelle, Mamma och Pappa samt syskon med familjer.

Malung-Sälens kommun

Kenneth Kvist, Öje, har avlidit den 19 mars i en ålder av 71 år. Sörjes närmast av kusiner och släkt och vänner.

Jan Lindgren, Malung, avled den 13 mars i en ålder av 75 år. Närmast anhöriga är syster Maj-Britt med familj, syskonbarn och Anki med familj.

Jos Siv Robertsson, Malung, har avlidit den 14 mars i en ålder av 72 år. Sörjes närmast av sonen Stefan med familj.

Inger Helmersson, Malung, bördig från Norge, har avlidit den 6 mars i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av barnen med familjer.

Elsy Paakkari, Malung, avled den 22 mars i en ålder av 78 år. Närmast anhöriga är maken Erkki, barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Mora kommun

Mångs Stig Halvarsson, Mora, avled den 17 mars i en ålder av 92 år. Stig var född och uppväxt i Kättbo. Sörjes närmast av makan Maud och döttrarna Eva, Susanne och Mimmi med familjer.

Erik Arw, Kumbelnäs, Våmhus, har den 20 mars avlidit vid en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av sambon Lena.

Orsa kommun

Inez Eriksson, bördig från Tandsjöborg, har den 13 mars avlidit vid en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av barnen Ellert, Lilli-Ann, Bernt och Erland med familjer.

Vansbro kommun

Bengt Bohlin, Dala-Järna, har avlidit den 13 mars i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av makan Sonja, sonen Åke med familj samt syskon med familjer.

Sjutti Britt-Lis Johansson, Dala-Järna, avled den 17 mars i en ålder av 87 år. Närmast anhöriga är barn med familjer.

Bernt ”Bäxi” Hermansson, Vansbro, avled den 24 mars i en ålder av 83 år. Han sörjes närmast av sonen med familj.

Älvdalens kommun

Henry Stark, Evertsberg, har den 8 mars avlidit i en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av Solveig och barnen Maria och Dan med familjer.