Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 8 mars, kommun för kommun.

Falu kommun

Ingrid Höglund, Falun / Lima, har den 27 februari avlidit i en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av dottern Birgitta med make Lars samt barnbarnen Maria och Mattias med familjer.

Leksands kommun

Sophie Falkenberg, Tällberg, födelseort Stockholm, avled den 22 februari vid en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av döttrarna med familjer.

Inger Åberg, Leksand, födelseort Strömsund, avled den 24 februari i en ålder av 76 år. Fritidsintressen: Sömnad. Närmast sörjande Sambo, Barn och Barnbarn.

Lars Erik Björs, Tällberg, avled den 28 februari i en ålder av 86 år. Närmast Sörjande: Sambon Ingrid och Sonen Lars-Göran.

Malung-Sälens kommun

Gunhild Johansson, Malung, har avlidit den 13 februari i en ålder av 91 år. Sörjes närmat av dottern Carina med familj samt syskon.

Rolf Lissbol, Malungsfors, avled den 23 februari vid en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av makan Karin samt barn med familjer.

Niss Allan Algotsson, Ö Tandå, Lima, har avlidit den 2 mars i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av barnen med familjer.

Hägnås Bo Eriksson, Lima, har avlidit den 23 februari i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av syskon och syskonbarn med familjer.

Mora kommun

Marianne Forsberg, Mora, avled den 26 februari vid en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av maken Bror samt barnen Rony, Lena och Michael med familjer.

Inger Engström avled den 24 februari vid en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av bröderna Sune samt Lars-Erik med familj.

Gun-Britt Myhr, Läde, avled den 27 februari i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av barnen Inga-Britt, Monica och Stefan med familjer.

Curt Amnér, Färnäs, avled den 28 februari i en ålder av 83 år. Han sörjes närmast av hustrun Laila och barnen Carina, Annika och Camilla med familjer.

Birgitta Berglund, Tuvan, avled den 28 februari i en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av maken Nils och sonen Bo med familj.

Lillibeth Ädling, Kråkberg, avled den 1 mars i en ålder av 69 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Cina och Lisa med familjer.

Anders Kock, Mora, avled den 3 mars i en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av barnen Peter, Nettan och Gittan med familjer.

Lasås Per Danielsson, Mora, född och uppvuxen i Färnäs, avled den 4 mars i en ålder av 84 år. Sörjes närmast av Lena, Barn med familjer.

Arne Koij, Gesunda, avled den 3 mars i en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av döttrarna Marianne och Christina med familjer.

Ragnhild Stenqvist, Selja, avled den 8 mars i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av dottern Carina med familj.

Dagny Kans, Bonäs, avled den 11 mars i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av Syster och syskonbarn med familjer.

Orsa kommun

Lasse ”Sjuan” Olsson, Orsa, avled den 12 februari vid en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av barnen med familjer.

Gunn Lövgren avled den 27 februari vid en ålder av 96 år. Hon sörjes närmast av barnen Anders, Bengt och Eva med familjer.

Margit Näs, Stackmora, avled den 22 februari i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av barnbarnen med familjer.

Vansbro kommun

Per-Olof Dalberg, Dala-Järna, avled den 18 februari i en ålder av 66 år. Han sörjes närmast av sönerna med familjer.

Sten Erik Morén, Dala-Järna, avled den 28 februari vid en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av Laila.

Hans Björn, Vansbro, har avlidit den 3 mars i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av makan Gunvor, dottern Annelie med familj samt syster med familj.

Rälg Ruth Larsson, Dala-Järna, avled den 3 mars i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av Alf, Rolf och Lisbeth med familjer.

Älvdalens kommun

Göran Norin har den 14 februari avlidit i en ålder av 63 år. Han sörjes närmast av Pappa Erik.

Inga Wallin, Blyberg, har den 21 februari avlidit i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av syskonen med familjer.

Ann Axelsson, Idre, avled den 15 februari vid en ålder av 62 år. Hon sörjes närmast av barnen Daniel, Carl-Fredrik, Linda, Evelina och Viktor.

Rolf Olander, Västäng, avled den 22 februari vid en ålder av 81 år. Han sörjes närmast av makan Svea samt barnen Magnus och Conny med familjer.