Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till familjeredaktionen till och med den 22 februari, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Göran Stefansson, Fiskarheden, avled den 4 februari i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är sönerna Mikael och Håkan med familjer.

Gunvor Sydh, Heden, har avlidit fredagen den 5 februari i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av Son och barnbarn.

Rigmor Eriksson, Malung, bördig från Rättvik, har avlidit den 13 februari i en ålder av 68 år. Sörjes närmast av maken John-Erik, barnen Tina, Anna, Erik, Anders med familjer samt syskon med familjer.

Hilding Hedman, Öje, har avlidit den 17 februari i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av sambon Inger.

Eva Caroline Gudmarsson, Malung, har avlidit den 16 februari i en ålder av 68 år. Sörjes närmast av maken Rune, barnen Jenny, Martin och Anders med familjer.

Anna-Britta Jos, Malung, avled den 11 februari i en ålder av 94 år. Närmast anhöriga är syskonbarn med familjer.

Liv Aarmo Östling, Lima, bördig från Kongsmoen Norge, har avlidit den 12 februari i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av maken Rolf, barnen med familjer samt syskon med familjer.

Gunnel Gånors, Lima, har avlidit den 8 februari i en ålder av 63 år. Sörjes närmast av maken Mats, barnen Linda och Mikael med familjer, mamma samt syskon med familjer.

Anders Jansson, Transtrand, avled den 10 februari i en ålder av 82 år. Närmast anhöriga är makan Mari-Ann och barn med familjer.

Mora kommun

Barbro Hellström, Mora, avled den 29 januari i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Anette och Agneta med familjer.

Hans Lindberg, Mora, avled den 28 januari i en ålder av 67 år. Sörjes närmast av syskon och ­syskonbarn.

Kurt Asp, Färnäs, avled den 9 februari i en ålder av 72 år. Han sörjes närmast av barnen Carola, Sten, Patrik och Johannes med familjer.

Åke Berg, Mora, avled den 11 februari i en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av hustrun Ewa samt barnen Pia, Mia, Ola och Henrik med familjer.

Elsa Eriksson, Östnor, avled den 14 februari i en ålder av 101 år. Sörjes närmast av barnen Bo, Bojan, Anna-Lisa, Inga, Pia, Thomas med familjer.

Ethel Eliasson, Mora, avled den 17 februari i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av barnen Lennart, Anitha och Eleonor med familjer.

Ulla Eriksson, Mora, avled den 22 februari i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av sambon Göran och av sina barn med familjer.

Lars, Lasse, Hansen, Ulvsjö, avled den 20 februari i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av dottern Stella Rosenqvist samt avlidne sonen Richards tre barn.

Vansbro kommun

Raimo Svensson, Äppelbo, har avlidit den 4 februari i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av makan Ulla, barnen Mats, Niclas och Anna med familjer.

Bernt Mellanhed, Äppelbo, avled den 3 februari i en ålder av 78 år. Närmast anhöriga är syskon och syskonbarn med ­familjer.

Mona Bernhardson, Vansbro, har avlidit den 8 februari i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av dottern Kerstin och barnbarnen Sophia, Rickard och Isabella med familjer.

Solveig Johansen, Äppelbo, avled den 5 februari i en ålder av 75 år. Närmast anhöriga är barnen Annica och Maud med familjer samt syster Gunhild med familj.

Siv Lövris, Dala-Järna, avled den 12 februari i en ålder av 64 år. Hon sörjes närmast av syster med familj.

Grånäs Ivar Larsson, Grånäs, Dala-Järna, avled fredagen den 12 februari i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av en Dotter med familj.

Karin Norin, Andersviksberg, Äppelbo, har avlidit den 17 februari i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av sonen Astor och barnbarnen Thomas och Johan med familjer.

Älvdalens kommun

Fjäls Aina Dufva har den 3 februari avlidit i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av maken Nils och barnen med familjer.