Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit familjeredaktionen tillhanda, till och med den 22 januari, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Bjarne Lind, Rörbäcksnäs, avled den 2 januari i en ålder av 73 år. Närmast anhöriga är makan Inger och barn med familjer.

Paul Isaksson, Malungsfors, har avlidit den 8 januari i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av barnen Helen och Tomas med familjer.

Gunnar Wiktorsson, Malung, har avlidit den 13 januari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av makan Margot och sonen Jan med familj.

Värsk Joel Johansson, Fiskarheden, har avlidit den 16 januari i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av makan Monika, barnen Ove och Anna med familjer samt syskon.

Judith Persson, Malung, har avlidit den 17 januari i en ålder av 97 år. Sörjes närmast av barnen Rune och Rigmor med familjer.

Marina Bexelius, Malungsfors, bördig från Högstrand, har avlidit den 16 januari i en ålder av 55 år. Sörjes närmast av dottern Emilia, Mamma, syskon med familjer och Tomas.

Majlis Larsson, Malung, bördig från Taxinge, har avlidit den 22 januari i en ålder av 70 år. Sörjes närmast av barnen Moa, Johanna, Susanna med familjer samt syskon.

Ulla Karlsson, Yttermalung, avled den 22 januari i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är sonen Curth.

Mora kommun

Trapp Karin Larsson, Vinäs, Mora, avled den 19 januari i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av barnen Ingemar, Mita, Ingrid.

Kil Ingrid Karlsson, Mora, avled den 13 januari i en ålder av 84 år. Sörjes närmast av sönerna Kil Tommy och Kil Per med familjer.

Bertil Jansson, Mora, avled den 22 januari i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av Marcus, Jennifer, Wilma.

Gun-Britt Lindh, Färnäs, avled den 17 januari i en ålder av 76 år. Hon sörjes närmast av maken Curt samt dottern Helena med familj.

Vansbro kommun

Folke Blom, Vansbro, har avlidit den 31 december i en ålder av 77 år. Sörjes närmast av makan Inga-Lill, barnen Jonas med familj och Torbjörn, broder Valter samt Roger.

Viola Petersson, Nås, har avlidit den 28 december i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av Lars samt barnen Sylvia och Marianne med familj.

Malte Björnback, Skamhed, har avlidit den 6 januari i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av barnen Siv och Ulla med familjer samt syskonen Inez och Lage.

Orvar Bergvall, Dala-Järna, har avlidit den 11 januari i en ålder av 80 år. Sörjes närmast av makan Margret och barnen med familjer.

Nils Åke Israelsson, Dala-Järna, avled den 26 december i en ålder av 70 år. Han sörjes närmast av dottern med familj samt brodern med familj.

Linnea Skoglund, Vansbro, har avlidit den 12 januari i en ålder av 97 år. Sörjes närmast av barnen Christina och Börje med familjer.

Elsie Morling, Dala-Järna, avled den 15 januari i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen Anneli och Jan med familjer.

Per-Åke Smedberg, Dala-Järna, avled den 15 januari i en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av makan och barnen med familjer.

Lisa Blom, Dala-Järna, har avlidit den 15 januari i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av syskonbarnen med familjer.

Anders Grönbergs, Nås, har avlidit den 20 januari i en ålder av 95 år. Sörjes närmast av makan Margit samt barnen Bengt och Britt-Marie med familjer.

Älvdalens kommun

Berit Olsson har den 31 december avlidit i en ålder av 88 år. Hon ­sörjes närmast av maken Per-Olof och barnen Hans-Peter och Ann-Kristin med familjer.