Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som kommit familjeredaktionen tillhanda till och med den 1 januari, kommun för kommun.

Leksands kommun

Berit Steger Mååg, Insjön, födelseort Rättvik, Nittsjö, avled den 31 december 2020 vid en ålder av 63 år. Närmast sörjande Per Mååg, Elena Mååg och Wendy Erik Mååg och Emelie Carlqvist, Bengt Steger.

Malung-Sälens kommun

Ingeborg Karelius, Lima, har avlidit torsdagen den 17 december i en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av Barn med familjer.

Lispa Karin Lind, Sälen, har avlidit den 17 december i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av sonen Martin.

Christina ”Brolle” Brorsson, Malung, har avlidit den 15 december i en ålder av 55 år. Sörjes närmast av Hans, barnen Sophia med familj, Tobias och Marcus, Mamma och Pappa samt syskon med familjer.

Kitty Nilsson, Transtrand, bördig från Norge, har avlidit den 17 december i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av barnen Anita, Lars-Fredrik och Ann-Kristin med familjer samt syster med familj.

Karin Svensson, Malung, avled den 18 december i en ålder av 68 år. Närmast anhöriga är dottern Monica med familj samt syskon.

Ulla Halth, Rörbäcksnäs, avled den 28 december i en ålder av 86 år. Närmast anhöriga är barnen Ulf, Lars, Hans med familjer.

Britta Lissman, Malungsfors, har avlidit den 26 december i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av dottern Britt-Marie med familj.

Mora kommun

Per Wikstrand, Mora, avled den 14 december i en ålder av 80 år. Per sörjes närmast av hustrun Terttu och dottern Nina med familj.

Maj-Britt Svensson, Mora, avled den 28 november i en ålder av 85 år. Maj-Britt sörjes närmast av Barnen Katrin, Christina, Stig-Olov med familjer.

Rigmor Nordmark, Mora, avled den 16 december i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av maken Stig, sönerna Erling, Erik och Fredrik med familjer samt Omid.

Bus Erik Andersson, Sollerön, har den 22 december avlidit vid en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av barnen Ingela, Roger och Jonas med familjer.

Lars-Erik Eriksson, Vattnäs, avled den 23 december i en ålder av 66 år. Han sörjes närmast av Jane, Per-Erik, Mattias och Syster med familjer.

John Andersson, Vika, Mora, avled den 27 december i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av makan Marianne, Barnen Tony, Thomas, Marie med familjer.

Gerd Wass, Mora, avled den 27 december i en ålder av 67 år. Hon sörjes närmast av maken Ingvar och dottern Erika.

Anders Westman, Venjan, avled den 20 december i en ålder av 70 år. Han sörjes närmast av hustrun Åsa samt barnen Sofia och Ludvig med familjer.

Oscar Abrahamsson, Långlet, avled den 31 december i en ålder av 92 år. Han sörjes närmast av hustrun Maj-Britt och barnen Britt-Marie, Åke, Agneta, Ola med familjer.

Orsa kommun

Anna-Greta Dahl, Åberga, har den 18 december avlidit vid en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av maken Stig samt barnen Inger, Lars-Göran och Susanne med familjer.

Marianne Wiik, Maggås, har den 25 december avlidit vid en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av maken Karl-Erik samt sonen Per-Erik med familj.

Ingvar Eurenius har den 27 december avlidit vid en ålder av 87 år. Han sörjes närmast av makan Aino samt dottern Inger med familj.

Lucie Andersson, Västeråkern, har den 15 december avlidit vid en ålder av 79 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Laila, Eva, Anita med familjer.

Grå Ove Andersson har den 31 december avlidit vid en ålder av 91 år. Han sörjes närmast av barnen Bo och Marie med familjer.

Sven Jonsson har den 3 januari avlidit vid en ålder av 92 år. Han sörjes närmast av makan Edith samt brodern Christer med familj.

Lars Timander har den 26 december avlidit vid en ålder av 56 år. Han sörjes närmast av sonen Martin med familj.

Vansbro kommun

Mor Ingrid Johansson, Vansbro, har avlidit den 14 december i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av barnen Marianne, Bengt och Jonas med familjer samt barnbarn.

Inga-Lisa Hermansson, Vansbro, avled den 20 december i en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av maken och sonen med familj.

Hans Bång, Äppelbo, har avlidit den 18 december i en ålder av 64 år. Sörjes närmast av barnen Annelie, Marina och Jonas samt syskon med familjer samt Ewah.

Börje Jacobsson, Vansbro, avled den 1 januari i en ålder av 97 år. Han sörjes närmast av döttrarna Anneli och Vivianne med familjer.

Marie-Annie Hollsten, Vansbro, bördig från Avesta, har avlidit den 31 december i en ålder av 73 år. Sörjes närmast av maken Börje, barnen Carina, Fredrik, Ingela och Johanna med familjer samt syskon.

Älvdalens kommun

Skord Gunnar Eriksson, Karlsarvet, har den 6 december avlidit vid en ålder av 79 år. Han sörjes närmast av sambon Margit och systern Inger med familj.