Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit familjeredaktionen tillhanda, till och med den 1 november, kommun för kommun.

Borlänge kommun

Birger Nordquist, Borlänge, avled den 1 november i en ålder av 81 år. Han sörjes närmast av barnen med familjer och övrig släkt och vänner.

Gagnefs kommun

Ann-Marie Bäckman, Björbo, bördig från Vilhelmina, avled den 27 oktober i en ålder av 80 år. Hon sörjes närmast av sina döttrar med familjer och sina systrar med familjer.

Leksands kommun

Astrid Grimlund, Åkerö, Leksand, födelseort Norrtälje, har avlidit den 21 oktober i en ålder av 85 år. Närmast sörjande är Eva, Mats, Olle och Anna med familjer, Mikael.

Thore Öhrn, Rönnäs, Leksand, födelseort Rönnäs, har avlidit den 26 oktober i en ålder av 88 År. Närmast sörjande Makan Maj, Barn, Barnbarn och barnbarnsbarn.

Ludvika kommun

Ulla Torstensson, Fredriksberg, har avlidit den 26 oktober i en ålder av 80 år. Sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Malung-Sälens kommun

Bengtlars Mats Andersson, Malung, avled den 21 oktober i en ålder av 76 år. Närmast anhöriga är barnen Ann-Christin och Christer med familj.

Håkan ”Pajo” Jos, Malung, avled den 23 oktober i en ålder av 61 år. Närmast anhörig är mamma Anna-Britta.

Barbro Melin, Malung, har avlidit den 22 oktober i en ålder av 66 år. Sörjes närmast av Maria, Jonas, Magnus med familjer.

Sören Jonsson, Öje, har avlidit den 30 oktober i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av dottern Eliza, syskon med familjer samt vänner.

Iris Andersson, Öje, bördig från Malungsfors, har avlidit den 2 november i en ålder av 84 år. Sörjes närmast av barnen Cristina och Gunilla med familjer samt syskon med familjer.

Värsk Olle Johansson, Transtrand, avled den 1 november i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är barnen Maj, Roland, Alf med familjer.

Mora kommun

Sven Berling, Färnäs, avled den 27 oktober i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av hustrun Inez samt barnen Margareta, Katarina och Ingemar med familjer.

Britta Andersson, Sollerön, avled den 1 november i en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av döttrar med familjer.

Ove Tånglars, Venjan, avled den 19 oktober i en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är makan Britt-Marie och barnen.

Orsa kommun

Eva Skoog har den 16 oktober avlidit vid en ålder av 61 år. Hon sörjes närmast av maken Kennet samt barnen Angelica, Rickard, Robin med familjer.

Anna Jämtén Pettersson har den 25 oktober avlidit vid en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av barnen Rodney och Ethel med familjer.

Maggie Johansson har avlidit den 25 oktober vid en ålder av 94 år och sörjes närmast av barnen Arne, Anne-Marie och Ulla med familjer. Hon var född och uppvuxen i Lindänget.

ORSA Janne Knutar har den 25 oktober avlidit vid en ålder av 75 år. Han sörjes närmast av Gudrun med familj.

Älvdalens kommun

Spritt Rolf Andersson, Mjågen, har den 20 oktober avlidit i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av makan Gunnel och barnen med familjer.

Eva Hahlin, Älvdalen, har den 15 oktober avlidit i en ålder av 63 år. Hon sörjes närmast av barnen Lenita och Patrik med familjer och Mamma Ingbritt.

Bengt Skoglund har den 21 oktober avlidit i en ålder av 91 år. Han sörjes närmast av makan Ulla och barnen Anders, Inger och Eva med familjer.