Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 24 mars 2020.

Falu kommun

Ingrid Hagberg, Bjursås, har avlidit i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av maken Eskil och sonen Krister.

Malung-Sälens kommun

Karin Ohlin, Malung, har avlidit den 16 mars i en ålder av 64 år. Sörjes närmast av maken Bengt, dottern Therese med familj samt syskon med familjer.

Stig Helmersson, Malung, har avlidit den 19 mars i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av barnen Lars-Göran, Ronny och Inga-Lill med familjer.

Barbro Sivertsen, Sälen, avled den 23 mars i en ålder av 91 år. Närmast anhöriga är barn med familjer.

Mora kommun

Irene Linde, Mora, avled den 10 mars i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av brodern Paul med familj.

Jan-Erik ”Janne” Engström, Mora, avled den 15 mars i en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av hustrun Marianne och barnen Mona, Gerth med familjer.

Ulla Modin, Mora avled den 24 mars i en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av maken Olle och barnen Margaretha och Hans med familjer.

Rättviks kommun

James Lövgren, Sjurberg, avled den 21 mars i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av makan Anna Bergkvist samt barnen Marie och Lars Lövgren med familjer.

Vansbro kommun

Bengt Hjärpe, Vansbro, har avlidit den 15 mars i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av syskonbarnen Jan, Håkan och Marita med familjer samt Elsie.

Gunborg Johansson, Äppelbo, avled måndagen 16 mars i en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av son och dotter med familjer.