Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit familjeredaktionen tillhanda, till och med den 11 oktober, kommun för kommun.

Leksands kommun

Kristina ”Stina” Esters, Stockholm, födelseort: Guldsmedshyttan, har avlidit den 1 oktober i en ålder av 93 år. Närmast sörjande: Johnny och Majne Esters med barn och barnbarn.

Malung-Sälens kommun

Mariann Ivansson, Malung, avled den 26 september i en ålder av 73 år. Närmast anhöriga är barnen Mia, Magnus, Stina med familjer samt syskon.

Margit Ekberg, Lima, har avlidit den 29 september i en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av Barn med familjer.

Karin Eriksson, Böle, Malung, avled den 11 oktober i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är barnen Bodil, Mats-Erik, Per-Lennart och Magnus med familjer.

Mora kommun

Thomas Flinta, Mora, avled den 30 september i en ålder av 62 år. Han sörjes närmast av sina syskon Gert och Lotte med familjer.

Lennart Lind, Mora, avled den 6 oktober i en ålder av 92 år. Han sörjes närmast av Gunnar och Ingemar med familjer.

Elsa Berglund, Vinäs, avled den 7 oktober i en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av sönerna Göran och Mats-Arne med familjer.

Margit Mattsson, Venjan, avled den 5 oktober i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av döttrarna Mona och Ingela med familjer.

Tore Johansson, Mora-Noret, avled den 4 oktober i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av barnen Bernt, Eva och Håkan med familjer.

Margareta Grudd, Mora-Noret, avled den 30 september i en ålder av 82 år. Sörjes närmast av maken Lasse och sönerna Karl-Erik och Mats med familjerna.

Rättviks kommun

Sven Lind, Rättvik, avled den 16 september i en ålder av 85 år. Närmast sörjande: Släkt och vänner.

Annelie Höglund, Rättvik, avled den 21 september i en ålder av 52 år. Närmast sörjande: Pappa, Barnen med familjer, Bröder med familjer.

Margit Sjöberg, Rättvik, avled den 23 september i en ålder av 94 år. Närmast sörjande: Ingegerd, Margareta, Per Gunnar och Matts med familjer.

Anita Holm, Rättvik, avled den 24 september i en ålder av 81 år. Närmast sörjande: Maken Hans-Erik, Sonen Björn med familj.

Ruth Ollas, Rättvik, avled den 26 september i en ålder av 90 år. Närmast sörjande: Göran och Jan med familjer.

Bo Sandberg, Rättvik, avled den 27 september i en ålder av 88 år. Närmast sörjande: Barnen med familjer.

Vansbro kommun

Per Hedemo, Deje och Nås, har avlidit den 29 sep i en ålder av 68 år. Sörjes närmast av makan Marianne och barnen Gina och Sandra med familjer.

Gunnar Ersbjörs, Dala-Järna, avled den 7 oktober i en ålder av 74 år. Han sörjes närmast av makan Christina och barnen Anders, Helena och Cathrin med familjer.

Älvdalens kommun

Gunilla Siitari har den 29 september avlidit i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av maken Juhani, barn och barnbarn med familjer.