Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit familjeredaktionen tillhanda till och med den 30 september, kommun för kommun.

Borlänge kommun

Istvan Ullman avled den 26 september vid en ålder av 92 år.

Mora kommun

Jan Cederberg, Mora, avled den 27 september i en ålder av 103 år. Jan sörjes närmast av sönerna Björn och Åke med familjer.

Gun Gröning, Mora, avled den 24 september i en ålder av 90 år. Gun sörjes närmast av maken Bror samt barnen Åke och Ann-Marie med familjer.

Malung-Sälens kommun

Gunnar Ohlsson, Malung, avled den 29 september i en ålder av 61 år. Närmast anhöriga är makan Anna Maria och barnen Björn, Tord och Hilda med familjer.

Vansbro kommun

Anna-Lisa Eriksson, Äppelbo, avled den 30 september i en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Britt-Marie och Eva med familjer.

Älvdalens kommun

Stig Hahlin har den 18 september avlidit vid en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av makan Inga, Barnen Britt-Marie och Göran.

Gun-Britt Rombo har den 19 september avlidit i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av maken Mats och barnen Mikael och Maria med familjer.