Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit familjeredaktionen tillhanda, till och med den 17 september, kommun för kommun.

Falu kommun

Göran Ståhlberg, Svärdsjö, avled den 17 september vid en ålder av 85 år. Sörjes närmast av hustrun Karin samt döttrarna Eva, Carina och Hanna med familjer.

Malung-Sälens kommun

Åke Hagström, Malung, har avlidit den 14 september i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av brodern Tommy.

Berit Björk, Västra Ärnäs, Lima, avled den 20 september i en ålder av 85 år. Närmast anhöriga är barnen Jan-Åke, Elisabet, Lars, Tomas med familjer.

Mora kommun

Gunhild Halvarsson, Morkarlby, Mora, avled den 9 september i en ålder av 94 år. Sörjes närmast av barnen Anita, Roine, Lilian, Bengt med familjer.

Rättviks kommun

Ulla-Britt Jansson, Rättvik, avled den 12 september i en ålder av 76 år. Hon sörjes närmast av Nina och Emma med familjer.

Älvdalens kommun

Sven Röngård, Älvdalsåsen, har den 17 september avlidit vid en ålder av 84 år. Han sörjes närmast av makan Anna samt barnen Ove, Agneta, Håkan med familjer.