Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda, till och med den 5 september, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Lars Löök, Malung, har avlidit den 2 september i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av barnen Anders och Anna med familjer.

Tore Robertsson, Malung, avled den 27 augusti i en ålder av 62 år. Närmast anhöriga är barnen Andreas, Linda och Pappa Erik.

Mora kommun

Rune Trapp, Gesunda, avled den 4 september i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av barnen Gert, Jan, Per, Lena, Ulrika med familjer.

Paul Rosengren, Mora, avled den 4 september i en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av makan Maj samt barnen Anna, Lars och Karl med familjer.

Svea Johansson, Mora, avled den 3 september i en ålder av 93 år. Svea sörjes närmast av dottern Eva samt barnbarnen Björn och Sanna.

Vansbro kommun

Bengt-Åke Olsson, Dala-Järna, avled den 30 augusti i en ålder av 47 år. Han sörjes närmast av familjen.

Maj-Britt Tilja, Nås, avled den 31 augusti i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är sambon Gunnar, sonen Lars med familj och Kerstin.

Rita Lyko, Dala-Järna, har avlidit den 3 september i en ålder av 68 år. Sörjes närmast av maken Stefan, barnen Rickard och Erika med familj.

Anna-Greta Andersson, Vansbro, bördig från Häggeby, har avlidit den 5 september i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av sonen Lennart med familj.