Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna, kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 12 augusti, kommun för kommun.

Malung-Sälens kommun

Göran Håkansson, Lima, bördig från Vallsjön Rörbäcksnäs, har avlidit den 10 augusti i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av barnen Åsa, Diana, Kent, Björn, Viktoria, Niklas och Cecilia med familjer.

Mora kommun

Back Karin Matsson, Yvraden Mora, avled den 2 augusti i en ålder av 100 år. Sörjes närmast av släkt och vänner.

Ulla-Britt Hurtig Carlsen, Garsås, avled den 10 augusti i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av maken Roy samt barnen Katarina och Torbjörn med familjer.

Bogg Anna Andersson, Mora, avled den 9 augusti i en ålder av 98 år. Hon sörjes närmast av Barnen Jan och Eva med familjer.

Hjördis Eriksson, Kumbelnäs Våmhus, avled den 10 augusti i en ålder av 73 år. Hon sörjes närmast av maken Bengt och dottern Camilla med familj.

Margit Färnström, Färnäs, avled den 12 augusti i en ålder av 96 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Berit och Christina med familjer.

Orsa kommun

Hans Sigås, Orsa, avled den 10 augusti i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av Makan Siv och barnen Sigge, Karin och Anna med familjer.

Vansbro kommun

Maj-Britt Pellams, Vansbro, har avlidit den 6 augusti i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av barnen Christina och Åsa med familjer samt syskon.