Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda till och med den 2 mars 2020.

Annons

Mora kommun

Sigun Gustafsson, Mora, har avlidit den 23 februari i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av barnen Göran, Anders, Johan, Lena med familjer samt syster Eva.

Malung-Sälens kommun

Marit Nilsson, Malungsfors, bördig från Norge, har avlidit den 24 februari i en ålder av 96 år. Sörjes närmast av barnen Hans, Margareta och Åse med familjer.

Helge Kwist, Öje, har avlidit den 29 februari i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av barnen Nicklas, Ulrika, Sarah, Anna med familjer samt bröder med familjer.

Orsa kommun

Ingrid Dahl, Slättberg, har avlidit. Hon var född och uppvuxen i Risa men flyttade i samband med giftermål till Slättberg där hon blev kvar hela livet. Hon var en duktig sömmerska som sytt otaliga Orsadräkter och även hållit kurser. Hon avled den 1 mars och sörjes närmast av dottern Lisa med familj.

Rättviks kommun

Kerstin Jonsson, Rättvik, avled 27 februari i en ålder av 80 år. Närmast sörjande: Maken Folke och barnen med familjer.

Märta Olsson, Rättvik, avled 26 februari i en ålder av 90 år. Närmast sörjande: Sonen Christer, Barnbarn, Barnbarnsbarn, Syster med familj.

Karin Qvist, Rättvik, avled 26 februari i en ålder av 67 år. Närmast sörjande: Sambon Bernt med familj, Syskon med familjer.

Bengt Erik Hallberg, Rättvik, avled 24 februari i en ålder av 83 år. Närmast sörjande: Tvillingsystern Ulla med familj.

Brita Lindner, Rättvik, avled 6 februari i en ålder av 72 år. Närmast sörjande: Sonen Pär med familj.

Gerda Asp, Furudal, avled 28 februari i en ålder av 90 år. Närmast sörjande: Barnen med familjer.

Rune Daniels, Rättvik, avled 27 februari i en ålder av 71 år. Närmast sörjande: Makan Ewa, Barnen Hanna och Lotta med familjer.

Smedjebackens kommun

Elisabet ”Lisbet” Säfström, Söderbärke, avled den 2 mars i en ålder av 98 år. Närmast sörjande är barnbarnet Anne med familj samt svärsonen Nilserik.

Vansbro kommun

Britt Willman, Vansbro, avled den 24 februari i en ålder av 76 år. Närmast anhöriga är dotter Irene med familj och syskon med familjer.

Sven Jons, Dala-Järna, avled den 29 februari i en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av makan och sönerna med familjer.

Lilian Bjesse, Närsen, bördig från Hemlingby i Gävle, avled den 25 februari i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är barnen Lena, Matts och Åsa.

Älvdalens kommun

Vanja Hårdén Rot, Älvdalen, har den 13 februari avlidit i en ålder av 74 år. Hon sörjes närmast av barnen Ingalill och Sven-Olof med familjer.

Dagny Åkerman, Särna, har den 1 februari avlidit i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.