Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som har kommit DT tillhanda 26 november–9 december 2019.

Annons

Falu kommun

Thore Modigh, Olsbacka, avled den 6 december i en ålder av 87 år. Närmast anhöriga är Ann och Tord med familj.

Malung-Sälens kommun

Krister Granlund, Malungsfors, har avlidit den 26 november i en ålder av 58 år. Sörjes närmast av Ann-Cathrin, Josefine och Marcus.

Stor Erik Bertil Larsson, Lima, har avlidit den 3 december i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av barnen Ingeborg och Kerstin med familjer.

Mora kommun

Ingrid Larsson, Våmhus, har den 2 december avlidit vid en ålder av 80 år. Hon sörjes närmast av dottern Inga med familj.

Astrid Bergkvist, Mora avled den 9 december i en ålder av 99 år. Hon sörjes närmast av sambon Åke samt barn och barnbarn med familjer.

Eddie Forsén, Färnäs/Mora, avled den 10 december i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av sönerna Henrik och Torbjörn med familjer.

Vansbro kommun

Lennart Magnusson, Äppelbo, avled den 28 november i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är syskon med familjer.

Mait Rud, Vansbro, avled den 4 december i en ålder av 80 år.

Närmast anhöriga är barnen Lena, Maud, Gunnar med familjer samt broder Matz.

Gulli Andersson, Nås, avled den 9 december i en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Älvdalens kommun

Karin Estenberg har den 1 december avlidit vid en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av barnen Birgit, Inger, Erik med familjer.

Kitt Gunvor ­Eriksson, Loka, har den 4 december avlidit i en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.